Υπηρεσίες

Σχεδιασμός

Χρυσοτυπία: Η χρυσοτυπία αφορά μια τεχνική εκτύπωσης σε χρυσή απόχρωση με την μέθοδο της θερμοτυπίας ή της μεταλλοτυπίας. Η τεχνική αυτή, που είναι γνωστή και ως offset, επιτυγχάνεται με τη χρήση μεταλλικής πλάκας, πάνω στην οποία χαράζεται το θέμα και το χρώμα (foil) που επιθυμούμε. 

Γιατί να επιλέξω τη χρυσοτυπία για τον συσκευασια ή την ετικετοποίηση των προϊόντων της επιχείρησής μου; Αναμφίβολα, η χρυσοτυπία αποτελεί πλέον την πιο διαδεδομένη επιλογή εκτύπωσης συσκευασιών σε διάφορους κλάδους επιχειρήσεων, καθώς αναβαθμίζουν κάθε προϊόν και δίνουν την αίσθηση πολυτέλειας που αναζητά ο πελάτης με την αγορά του. 

Στο Fototypo υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε foil αποχρώσεις καθώς και δυνατότητα εκτύπωσης σε διάφορες επιφάνειες, κάνοντας το όραμα για την επιχείρησή σας πραγματικότητα

Ψηφιακές εκτυπώσεις

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις αποτελούν την πλέον σύγχρονη μέθοδο εκτύπωσης, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα για την επιχείρησή σας. Σε αντιπαράθεση με την κλασική μέθοδο offset εκτύπωσης, οι ψηφιακές εκτυπώσεις μας δίνουν τη δυνατότητα να μετατρέψουμε μια εικόνα ή ένα αρχείο pdf σε εκτυπωμένη μορφή μέσα από τα αντίστοιχα γραφιστικά εργαλεία. Ακόμη, δεν απαιτούν κάποιο ενδιάμεσο στάδιο προεκτύπωσης, κάνοντας εύκολη και γρήγορη τη μαζική εκτύπωση για την επιχείρησή σας.

Και στις δύο μεθόδους, γίνεται χρήση μηχανών τροφοδοσίας φύλλου και ρολού.Στο Fototypo παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα επιφανειών που μπορείτε να επιλέξετε προς εκτύπωση, καθώς και μελάνια/toner υψηλής απόδοσης καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Εκτυπώσεις

Η ψηφιακή τεχνολογία κατέχει οπωσδήποτε το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας σε κάθε επιχείρηση, χωρίς να αφήνει απέξω και το κομμάτι της εταιρικής επικοινωνίας. Πλέον μπορείτε να δώσετε υπεραξία σε κάθε σας προϊόν και συσκευασία, μέσα από την ψηφιακή χρυσοτυπία, αναβαθμίζοντας την έννοια της πολυτέλειας και της υψηλής αισθητικής.

Στο Fototypo θα βρείτε εκτυπώσεις χρυσοτυπίας με χρήση ανάγλυφου βερνικιού και με μεταλλικές υφές foil σε μεταβλητά δεδομένα. Διαθέτοντας ευρεία γκάμα χρωμάτων και δυνατότητα εκτύπωσης σε πολλές επιφάνειες (δέρμα, χαρτόνι κ.ο.κ), μπορείτε να κάνετε την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει τόσο στο μάτι όσο και στην αίσθηση, χάρη στην πολυτέλεια που προσφέρουμε.

H εκτύπωση σε large format (ή wide format) έχει αναμφίβολα σημειώσει ανοδική πορεία τις τελευταίες δεκαετίες, και πλέον αποτελεί απαραίτητο εργαλείο, ειδικά σε επιχειρήσεις όπου γίνεται χρήση τεχνικών σχεδίων, χάρτες και εφαρμογές GIS, ναυτιλία κ.α. Το μεγάλο πλεονέκτημα των large format εκτυπωτών είναι τόσο οι ταχύτητα όσο και η μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, με αποτέλεσμα να απογειώνουν οποιαδήποτε διαφημιστική ενέργεια και όχι μόνο.

Στο Fototypo αναλαμβάνουμε τις εκτυπώσεις τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρηματίες εσωτερικά και εξωτερικά. Έτσι, διαθέτοντας τα κατάλληλα τεχνολογικά εργαλεία και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, εκτυπώνουμε καθημερινά μεγάλες διαστάσεις για επιφάνειες μεταξύ άλλων: κτίρια, πανό, αυτοκίνητα, επιγραφές, ταπετσαρίες, διακόσμηση εσωτερικού χώρου κ.α.

Παράλληλα, διευρύνουμε τις επιλογές σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα υλικών και επιφανειών που μπορείτε να επιλέξετε. Οι εκτυπώσεις σε large format μπορούν να γίνουν σε υλικά όπως μουσαμάδες, καμβάδες, ταπετσαρίες, φωτογραφικό χαρτί, ξύλο, αλουμίνιο κα., άμεσα και αποτελεσματικά. 

Μία από τις εξειδικευμένες εργασίες που αναλαμβάνουμε στο Fototypo είναι και η εκτύπωση των αρχιτεκτονικών σχεδίων καθώς και η διαχείριση μετά την εκτύπωση τους (κοπή ακριβείας και δίπλωμα). Απευθυνόμενοι σε επαγγελματίες όπως: αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί και τοπογράφοι μεταξύ άλλων Για τον σκοπό αυτό, διαθέτουμε ενημερωμένο τεχνολογικό εξοπλισμό έτσι ώστε τα σχέδια να περνούν από ενδελεχή έλεγχο φέροντας υψηλά αποτελέσματα ακριβείας για κάθε ανάγκη. 

Παράλληλα, παρέχουμε μια μεγάλη πληθώρα διαφορετικών γραμματοσειρών και των απαραίτητων συνοδευτικών αρχείων έτσι ώστε να ανοίγουν σωστά τα αρχιτεκτονικά και μηχανολογικά σας σχέδια. Η εκτύπωση των σχεδίων είναι διαθέσιμη σε έγχρωμη ή ασπρόμαυρη μορφή, ενώ η ίδια διαδικασία ακολουθείται και για την αντιγραφή των αρχιτεκτονικών σχεδίων.

Η χρήση της πλαστικής κάρτας είναι πλέον απαραίτητο κομμάτι κάθε επιχείρησης, αναφερόμενοι τόσο στο κομμάτι της διαφήμισης & της επικοινωνίας, όσο και στην διευκόλυνση των καθημερινών μας συναλλαγών ως μέσο πληρωμής.

Η ομάδα του Fototypo έχει μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο της εκτύπωσης των πλαστικών καρτών για επαγγελματική και προσωπική χρήση. Κατέχοντας τα πλέον δημοφιλή μοντέλα εκτυπωτών πλαστικών καρτών, εγγυόμαστε ακριβή και υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. 

Παρέχουμε δυνατότητα εκτύπωσης με όλους τους τρόπους (offset, silkscreen, UV inkjet και digital). Μπορούμε να εκτυπώσουμε τετραχρωμία ή ακόμα και μεταλλικά μελάνια. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων όπως αρίθμηση, όνομ/μο, Barcode 1D/2D, φωτογραφίας κατόχου και image personalization. Τέλος, έχουμε τη δυνατότητα χρυσοτυπίας, ταινίας υπογραφής, ολογράμματος κ.α. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και σχεδιάστε την κάρτα που επιθυμείτε για την επιχείρησή σας.

Πολλές φορές μια απλή εκτύπωση δεν είναι αρκετή για να κάνει το έντυπο σας να ξεχωρίζει. Η πληθώρα των επιλογών αυξάνεται συνεχώς, όπως επίσης και η ανάγκη των πελατών για καινούρια και ξεχωριστά έντυπα που κεντρίζουν το μάτι και την προσοχή. Έτσι, η ομάδα του Fototypo φροντίζει να αναβαθμίσει τα εκτυπωμένα έντυπα, μέσα από διάφορες τεχνικές όπως: 

  1. Πλαστικοποίηση των εντύπων με μεμβράνη σε μονή ή διπλή όψη, για μεγάλη αντοχή και διάρκεια στο χρόνο.
  2. Τοπικό UV με βερνίκι υψηλής ποιότητας, αναδεικνύοντας κάθε έντυπο ή συγκεκριμένο γράφημα.
  3. Πίκμανση των χαρτιών και των χαρτονιών στο σημείο που επιθυμείτε να διπλωθεί.
  4. Χρυσοτυπία, μια από τις δημοφιλέστερες τεχνικές για να αναδείξετε κάθε έντυπο και να δώσετε αίσθηση πολυτέλειας σε εξώφυλλα, έντυπα και κάρτες.

Ένα μεγάλο τμήμα των υπηρεσιών του Fototypo περιλαμβάνει εκτυπώσεις εντύπων εκδόσεων για μεγάλους ή μικρούς εκδοτικούς οίκους, καθώς και ιδιώτες. Εξασφαλίζουμε έτσι ώστε κάθε έντυπο να έχει την ποιότητα και την αισθητική που θέλετε να αποπνέει το περιεχόμενο του εντύπου. 

Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις:

    • Βιβλίων κάθε είδους (παιδικά, σχολικά, λογοτεχνικά, πανεπιστημιακά κ.α.).
    • Λευκωμάτων φωτογραφιών ή οποιοδήποτε άλλου είδους. Στο Fototypo έχουμε καταφέρει να αποδίδουμε με επιτυχία και με ακρίβεια τα χρώματα σε όλες τις παραγωγές που υλοποιούμε, μέσα από εξειδικευμένες τεχνικές, φέροντας φυσικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.
  • Ημερολογίων ημέρας, εβδομάδας, μήνα. Ακόμη, δημιουργούμε τα ημερολόγια όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε (επιτραπέζια, επιτοίχια, σπιράλ) ώστε να σας εξυπηρετούν σε καθημερινή βάση και να κοσμούν όμορφα και υποστηρικτικά το εργασιακό σας περιβάλλον. 
  • Περιοδικών είτε πρόκειται για μερικά μεμονωμένα περιοδικά είτε για μαζικές εκτυπώσεις. Ακόμη, διαθέτουμε την επιλογή της ψηφιακής ή έντυπης εκτύπωσης. Επικοινωνήστε το μήνυμα που θέλετε στους πελάτες σας με τον τρόπο και στον χρόνο που θέλετε.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο